Το τεχνικό γραφείο N K engineering, λειτουργεί από το 2013 και εδρεύει στα Άνω Λιόσια του Δήμου Φυλής.

Στο τεχνικό γραφείο μας, ο ανθρώπινος παράγοντας είναι η αρχή. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες, τις αγωνίες, τις επιθυμίες, τις ιδιαιτερότητές σας, συζητούμε μαζί σας και επενδύουμε στις διαπροσωπικές σχέσεις, ώστε να συμβάλλουμε στην κοινωνική συνοχή.

Προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες μας στις ανάγκες σας, αναπτύξαμε το εύρος των υπηρεσιών που παρέχουμε θέτοντας δύο κύριους γνώμονες: την αρτιότητα  & την ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Το άριστα καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό μας, σε συνδυασμό με ένα διευρυμένο δίκτυο συνεργατών,  καταθέτει τη δική του πρόταση, στον τεχνικό κλάδο, συνδυάζοντας τη γνώση σύγχρονων τεχνολογιών, με τη νεανική ζωντάνια και δημιουργικότητα. Δίνοντας βάση στις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις, το βιοκλιματικό σχεδιασμό, την εξοικονόμηση ενέργειας, την ποιότητα και την πολυτέλεια, το γραφείο μας βρίσκεται σε θέση να σας παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση.

Στο τεχνικό γραφείο Ν Κ engineering, ο καθένας μπορεί να αναζητήσει το σύμβουλο μηχανικό του, για την επίλυση του απλούστερου έως του πιο σύνθετου τεχνικού ζητήματος που τον απασχολεί.